IMG 1438Mevrouw E.J. Heijgen-van den Berg en de heer H. Heijgen vierden op 14 maart hun 60-jarig huwelijksfeest. Beide echtelieden zijn 81 jaar oud, Henk en Bep trouwden op 21-jarige leeftijd in 1956. Burgemeester Aptroot kwam het echtpaar een bloemetje brengen en feliciteerde hen met hun diamantenhuwelijksfeest.

IMG 1436Mijnheer heeft in dienst een opleiding tot centurion tankmonteur gevolgd, na de dienst heeft hij daarna een aantal jaren via Bristol als lasser gewerkt bij diverse scheepswerven. Hij heeft nog gesleuteld aan de SS Rotterdam. Op aanraden van familie heeft hij bij Coca Cola gesolliciteerd waar hij een opleiding kreeg tot vertegenwoordiger.
Na een jaar of 5 is hij bij Honig gaan werken als vertegenwoordiger waar hij tot aan zijn pensioen (60 jaar) is gebleven.
Ze hebben 3 dochters waarvan er inmiddels 1 van is overleden.

De heer Heijgen sleutelt nog steeds graag, zij hebben een Waterland 850 boot die aangepast is door mijnheer zelf. Hij heeft o.a. de originele motor vervangen door een Audi 5 cilinder dieselmotor en heeft zelf een boegschroef geïnstalleerd.

 

Foto's: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl

-advertenties-

-goede doel-