Juvat WestendorpNa het succes van vorig jaar, organiseert Raspberry Bloom in samenwerking met Warm Water Jeugdtheater een tweede Blooming Talents! Dit keer staat het programma in teken van Urban dansstijlen. Blooming Talents is een initiatief van Rina Kamta, choreograaf, trainer en docent. Blooming Talents staat voor creativiteit, expressie en zelfontwikkeling. Dit is geen vooropleiding voor een dansvakopleiding, maar een workshopprogramma dat jou kan voorbereiden op een vooropleiding of dansauditie voor musical- en theaterproducties. De lessen vinden vanaf 14 april wekelijks plaats op donderdagavond van 19:30 tot 20:45 uur in het Kwadrant Theater, Zoetermeer. Kosten bedragen 27,50 euro per maand.

Wat ga je doen?

Samen met andere Blooming Talents werk je 12 weken lang aan verschillende Urban dansstijlen; denk aan r’n’b, afro house, hiphop en street-jazz. Daarnaast wordt aandacht besteed aan body movement, freestyle en uiteraard een choreografie. We sluiten Blooming Talents 2016 af met een Urban themadag (incl. optreden) en dansworkshop van Juvat Westendorp, bekend van o.a. So You Think You Can Dance.

Ben jij een enthousiaste danser(es) tussen de 14 en 20 jaar met maximaal één jaar Urban danservaring? Heb jij lef en lijkt het je leuk om een nieuw avontuur aan te gaan? Kom dan naar de introductieworkshop van Blooming Talents 2016!

Datum: donderdag 31 maart 2016

Tijd: 19:30 - 21:00 uur

Locatie: Kwadrant Theater, Franklinstraat 15, Zoetermeer

Inschrijven

Stuur vóór 25 maart aanstaande een mailtje naar Rina Kamta, artistiek leider Raspberry Bloom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Blooming Talents 2016. Vermeld hierin je naam, leeftijd, danservaring en een korte motivatie.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met extra informatie over de introductiedag.

-advertenties-

-goede doel-