74IDFA is het International Documentary Festival Amsterdam dat jaarlijks in november plaatsvindt in Amsterdam. Na het festival gaan de prijswinnende en genomineerde films op tournee door het land tijdens The Best of IDFA on Tour.
“Liefhebbers van documentaires kunnen vanaf nu ook in Zoetermeer terecht”, aldus Luus Veeken, voorzitter van Cameo. “Met vier spraakmakende documentaires van IDFA on Tour verrijkt Cameo het culturele aanbod in Zoetermeer.”


Films
Op zaterdag 2 april van 15.00 – 20.30 uur vertoont Filmhuis Cameo vier documentaires:
• Ninnoc. Ninnoc houdt niet van groepen. Waarom moet iedereen zich hetzelfde gedragen, er hetzelfde uitzien? Maar erbuiten vallen wil ze ook niet
• At Home in The World. Op de Rode Kruis-school in Denemarken worden jonge vluchtelingen voorbereid op het reguliere onderwijs. Onder hen de introverte, uit Tsjetsjenië gevluchte Magomed.
• Ukrainian Sheriffs. Tragikomisch portret van een sheriffsduo in een afgelegen Oekraïens dorp waar naast allerhande situaties ook de politieke ontwikkelingen de orde dreigen te verstoren.
• Sonita. Illegaal in Teheran droomt de 18-jarige, Afghaanse vluchtelinge Sonita van een carrière als rapper. Spannend verslag van haar zoektocht naar een eigen weg.
Voor meer informatie zie www.filmhuiscameo.nl

Waar?
U vindt Filmhuis Cameo in de kleine zaal van het Stadstheater, Theaterplein 10, 2711 EK Zoetermeer.
Combi-tickets voor de vier films samen, inclusief een lichte maaltijd, kosten € 32,50; Vrienden van Cameo betalen € 30. Afzonderlijke tickets zijn niet te koop.
Kaarten kunnen worden gekocht aan de kassa van het Stadstheater of online via filmhuiscameo.nl

-advertenties-

-goede doel-