DSC 6096ADSC 6097ALeonie Meijer moest  haar optreden ('Naked') in het Zoetermeerse Stadstheater voor vrijdag 29 januari door ziekte afzeggen en verplaatsen naar vrijdag 18 maart. Haar publiek heeft haar niet in de steek gelaten en is compleet teruggekeerd om getuige te zijn van haar adembenemende optreden in een wederom uitverkochte zaal.

The Voice of Holland
Leonie Meijer is bekend geworden dankzij de eerste editie van The Voice of Holland waar ze in de finale verloor van Ben Saunders. Daarna volgden twee succesvolle Nederlandstalige albums. In het afgelopen seizoen debuteerde Leonie in de Nederlandse theaters met de ‘Luister Maar Live-tour’. Deze liet niet alleen bij haar fans, maar ook bij de theaterdirecties en critici een verpletterende indruk achter. Nu staat ze dan met haar tweede tour in de theaters.

Verrassend
Met de ‘Naked Sessions’ ging ze op zoek naar de ‘naaktheid van liedjes’ en opnames ‘on the spot’ direct in de studio. Ruw, ongepolijst en vernieuwend. Verrassend en mooi. Samen met Hajo Sanders (piano) en Jaimie van Hek stal ze de harten van het publiek. Dat Leonie een van de beste Nederlandse zangeressen is, was al enige tijd bekend, maar in het theater kwamen ook onverwachte kanten van haar talent naar boven. Zo blijkt ze tussen haar prachtige nummers door een heel geestig, intelligent en ontroerend verhaal te kunnen vertellen.

Een ovationeel applaus resulteerde in een prachtige toegift.

DSC 6124A DSC 6191A DSC 6179A

 

Foto’s en tekst: Jerrold Mallee

-advertenties-

-goede doel-