IMG 5055Op 18 maart overhandigde Erik Pieters van Specsavers Zoetermeer een mooie cheque aan Kiwanis Zoetermeer. In 2014 heeft Kiwanis Zoetermeer namelijk deelgenomen aan de sponsoractie van de Specsavers Foundation en deze actie met de meeste stemmen gewonnen.
Dit betekende dat een deel van de omzet van Specsavers Zoetermeer in 2015 gereserveerd werd voor een goed doel. Het goede doel diende te maken te hebben met kinderen. Erik Pieters: “Het is mooi dat wij op deze manier betrokkenheid bij Zoetermeer en bij kinderen kunnen tonen. Een serviceclub als Kiwanis Zoetermeer helpt op jaarbasis vele kinderen door verschillende projecten op te zetten”.

Wouter van Neer (voorzitter Kiwanis Zoetermeer) “Met deze mooie bijdrage van Specsavers kunnen wij met onze leden nieuwe projecten opzetten, maar ook bestaande projecten de komende jaren voorzetten.”

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers, verenigd in serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder kinderen. De individuele serviceclubs initiëren zelf projecten waarvan de opbrengst ten gunste komt van kinderen in kwetsbare doelgroepen. Kiwanis Zoetermeer gaat de bijdrage o.a. gebruiken voor de projecten Kinderen Aktief in Zoetermeer, Stichting Logeer plezier en de Kiwanis MountainBikeTocht op 2 september a.s.

Projecten en partners

De komende periode is Kiwanis Zoetermeer actief betrokken bij diverse projecten zoals de Avond4Daagse, de Kiwanis MTB tocht, diverse Sinterklaasfeesten en een kerstpakketten bezorgactie. Om dit mogelijk te maken heb je gemotiveerde leden, maar ook partners nodig om samen succesvol te zijn en kinderen te kunnen helpen.

Michel Oldenburg zegt: ”Zonder vrijwilligers, partners en samenwerkingsverbanden was dit niet mogelijk geweest. Veel voldoening, plezier maar ook ervaring doen we op met deze projecten. Het geeft je gewoon energie.”
Kiwanis Zoetermeer bedankt alle medewerkers van Specsavers Zoetermeer voor hun bijdrage aan het behalen van dit geweldige bedrag en natuurlijk alle mensen die uiteindelijk bij Specsavers aankopen hebben gedaan.

 

 

-advertenties-

-goede doel-