IMG 7994Dierenwinkel 't Dierenparadijs in de Dorpsstraat is voor veel dierenliefhebbers al een vertrouwd adres. De winkel groeide echter de afgelopen tijd uit haar jasje, er kwamen steeds meer artikelen bij, maar er was te weinig plaats om deze allemaal netjes neer te zetten. 20160322 79230Eigenaresse Patricia Tjepkema is dan ook heel blij met het nieuwe pand, even verderop aan de Dorpsstraat 136, wat veel meer ruimte biedt om alle artikelen mooi uit te stallen.

't Dierenparadijs werd maandagavond 21 maart officieel geopend door wethouder Taco Kuiper en is vanaf dinsdagochtend open voor winkelend publiek.

Achterin de winkel is een ruimte gereserveerd voor Laura's dierentrimsalon, met daarnaast een spreekkamer voor de dierenarts die regelmatig spreekuur houdt in de winkel. De aandacht van de kinderen die de winkel bezoeken zal echter meteen naar de grote knuffelhoek gaan, waar twee lieve hangoorkonijntjes zitten. De konijntjes, nu nog zwartje en grijsje, zijn nu 10 weken oud en zijn samen de mascottes van de winkel. Patricia is dan ook hard op zoek naar leuke namen voor de twee knuffelkonijntjes! Kinderen die een leuke naam weten maken kans op een fotoshoot met de konijntjes.

20160322 79218 20160322 79224
Laura's Trimsalon Kleine Finn is al meteen vriendjes met de konijnen!

-advertenties-

-goede doel-