pa flatsPalenstein wordt steeds mooier. De vernieuwing is volop bezig en er gaat nog veel meer gebeuren in de wijk. De gemeente en de woningcorporaties informeren de wijkbewoners tijdens een informatiemarkt op woensdag 30 maart van 17.00 tot 21.00 uur in het CKC aan de Leidsewallen 80.

Om 17.00 en om 19.00 uur is er een presentatie over de plannen (op beide tijden dezelfde presentatie). Daarna is er tijd om de informatiemarkt te bezoeken. De onderwerpen zijn de sloop van de Florens van Brederodeflat en de Jan van Beierenflat, de plannen van het nieuwe winkelcentrum, de plannen voor koopwoningen op de locatie Van Beeckstraat en Van Duvenvoordepad en de verkeersplannen in de wijk.

Gezinsvriendelijke stadswijk
Palenstein wordt een gezinsvriendelijke, ruim opgezette stadswijk. Groen en waterrijk, met een parkachtige uitstraling. Een wijk met vele plekken om elkaar te ontmoeten. Om ruimte te maken voor de vernieuwing worden vijf hoogbouwflats gesloopt en het winkelcentrum verplaatst en vernieuwd. Er komen eengezinswoningen en appartementen in diverse soorten, maten en prijsklassen. Koop en huur. Palenstein is een plek voor velen, een plek waar je jezelf mag zijn. Kijk voor meer informatie op www.palensteinzoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-