Roze, groene, gestippelde, gestreepte, grote en kleine paaseieren: de paashaas verstopt de paaseieren tijdens het paasfeest op speelboerderij Het Buitenbeest en de stadsboerderijen De Balijhoeve en De Weidemolen. Kom je ook tussen 13.00 en 16.00 uur paaseieren zoeken en mee doen met alle paasfeestactiviteiten?

Speelboerderij Het Buitenbeest

mz buitenbeest zijkantSpeelboerderij Het Buitenbeest viert het paasfeest op eerste en tweede paasdag. Koop een paasfeestspelletjeskaart en doe mee met de paasfeestactiviteiten, zoals:

· paaseieren zoeken en verven

· paasspelletjes en schminken

· lammetjes knuffelen

· uitleg van een imker

· boekenmarkt

· bio-markt

· vilt uit Nepal

 

Stadsboerderij De Weidemolen en De Balijhoeve

paaskonijnStadsboerderij De Weidemolen en De Balijhoeve vieren beide tweede paasdag, maandag 28 maart, het paasfeest. Kom verkleed naar De Weidemolen, koop een paasfeestspelletjeskaart en doe mee met de paasfeestactiviteiten, zoals:

· eieren zoeken en verven

· broodjes bakken

· paasknutsels maken

· schminken.

Op De Balijhoeve loopt de paashaas rond en stelt je allerlei vragen. Is het antwoord goed, dan krijg je iets lekkers! En doe mee met:

· Levend ganzenbordspel

· paasknutsels maken

· levende boerderijspel

· schminken

· poffertjeskraam.

Paasfeestspelletjeskaart

Koop een paasfeestspelletjeskaart op de locatie om mee te kunnen doen met de paasfeestactiviteiten. Houders van een ZoetermeerPas hebben vrije deelname. De spelletjeskaart kost € 3,00. Meer informatie www.zoetermeer.nl/speelboerderij  en www.zoetermeer.nl/stadsboerderijen.

-advertenties-

-goede doel-