HKZ CKC Muziekconcours finalisten bekendNa de twee spannende voorrondes van 18 en 19 maart jl. zijn de finalisten van het HKZ-CKC Muziekconcours 2016 bekend! De taak van de jury was pittig: het niveau lag erg hoog, wat het beoordelen van de deelnemers niet gemakkelijk maakte. Vrijdag 22 april gaan de finalisten de strijd met elkaar aan in de spannende finale.

Meer dan 70 acts, zowel solisten en ensembles, lieten tijdens de voorrondes zien dat Zoetermeer beschikt over een goede dosis muzikaal talent. Uiteindelijk zijn 15 acts doorgedrongen tot de finale die plaatsvindt op 22 april. De finalisten in de categorie ensembles zijn Young Fiddlers, Chun Kit & Joske, The Kings, De Barockers, Rozoka en Laws of Insanity. In de categorie solisten t/m 14 jaar zijn door: Meike Gellweiler, Desiree van Osta, Jun Bai de Jong, Shequille Bhattoe en Maaike Franken. De solisten in de categorie 15 jaar en ouder die een plek in de finale hebben bemachtigt zijn Chun Kit Ng, Lotte Veldman, Pieter Minnee en Ester Klören-Ruijg.

Meer informatie over kaartverkoop of het HKZ-CKC Muziekconcours is te vinden op www.ckc-zoetermeer.nl/muziekconcours.  Het HKZ-CKC Muziekconcours 2016 wordt gesponsord door HKZ Specialisatie en Codarts Rotterdam.

-advertenties-

-goede doel-