Nouked 1Met de tributeband Nouked waan je jezelf bij een live Anouk concert. Vrijdagavond speelt Nouked stevige rock en gevoelige ballads in JJ Music House. De energie spat er vanaf. Nouked is dé 1e Anouk Tribute Band van Nederland. Het afwisselende repertoire van Anouk wordt in één spetterend optreden gebracht. In 2013 kreeg Nouked de titel ‘Beste coverband van Nederland‘ door de Dutch Battle of the Coverbands 2013 te winnen. Naast Anouk speelt Nouked ook andere oude legendarische nummers.

Grote namen staan op de setlist zoals Led Zeppelin, AC/DC, Beth Hart, Marvin Gay etc. Nouked neemt je mee terug in de tijd en speelt de muziek zoals het hoort; met bezieling en vol overgave, met hart en ziel voelbaar in de zaal.

Zaterdagavond komen de groovy hits uit de jaren 70 & 80 voorbij. De band In The Pocket die de tijden van weleer laat herleven, bestaat uit een zevental ervaren muzikanten. Het repertoire van deze swingende band bestaat vooral uit funky en soul dance-classics.

Naast de hits uit de jaren 70 & 80 staan ook moderne classics op de setlist. Plezier en de muziek swingend houden, zijn de belangrijkste drijfveren van de band.

 

Vrij 01/04 Anouk Tributeband: Nouked

Aanvang 21.30 uur, entree € 5,-

Zat 02/04 In The Pocket (Soul)

Aanvang 21.30 uur

JJ Music House,   Van der Hagenstraat 34A

-advertenties-

-goede doel-