PaasontbijtPaashaasDaltonschool Annie M.G. Schmidt heeft, door samen te werken met ouders/opvoeders van de leerlingen en kinderopvang De Drie Ballonnen, afgelopen week een heerlijk paasontbijt georganiseerd voor haar leerlingen en de peuters van de kinderopvang. Ouders en opvoeders van de leerlingen namen allemaal iets lekkers mee van thuis voor dit paasontbijt. Hiervan hebben de kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 en de peuters van De Drie Ballonnen gezamenlijk kunnen genieten in de in de aula. Ook de paashaas kwam tot groot plezier nog even langs.

Na het ontbijt zijn de peuters en de groepen 1 t/m 3 naar buiten gegaan om paaseieren te gaan zoeken. "Dat was echt heel leuk om samen te doen!"' aldus één van de kinderen.

De bovenbouwgroepen zijn na het paasontbijt begonnen aan een spelletjescircuit. De spelletjes bestonden onder andere uit een eierrace, paashaasje prik, de eierdans en de paashazenrace. De kinderen gingen klas doorbrekend in groepjes de activiteiten langs. Aan het einde van de ochtend kwam de paashaas de klassen langs om chocolade eitjes uit te delen. Iedereen heeft een heerlijke ochtend gehad!

-advertenties-

-goede doel-