image1 copyWoensdag 6 april aanstaande zal De Heeren van Soetermeer wederom fungeren als Pop-Up Restaurant. Dit maal voor de Zoetermeerse sterrenchef Bas Hoog. Maak kennis met deze bijzondere stadsgenoot!

Hoog is zoals velen onder aan de ladder begonnen in de spoelkeuken. Op 14 jarige leeftijd is het toch hier waar zijn liefde voor de keuken is begonnen. De vervolg stap als keukenhulp bij Dudoc heeft er toe geleid dat hij nog meer gemotiveerd raakte om snel te starten aan zijn opleiding tot zelfstandig werkend kok.

Als leerling kon hij aan de slag bij L’orage in Delft en werkte hijbij de Topzaken Seinpost * (Scheveningen) en Imko Binnerts* (Rijswijk). Na voltooiing van zijn opleiding is Bas Hoog de slag gegaan bij Le Cirque (Scheveningen) en via daar doorgegroeid tot souschef van Créme Crue (Rijswijk), Niven * (Rijswijk) en Fred ** (Rotterdam). Sinds een jaar kookt Bas als chefkok onder de vleugels van Lijm&Cultuur in Delft, waar hij meerdere keren per jaar een pop-up restaurant bestiert. Hij kookt met de Franse basis en zijn Indische roots als uitgangspunt met veel voorliefde voor groente, kruiden, bloemen en lichte zuren.

Lijkt het je leuk om ook culinair te komen genieten van een heerlijk meergangendiner bereid door een echte sterrenchef? Op woensdag 6 april zal er weer een nieuwe editie worden georganiseerd! Meld je dan nu vast aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 079-8890777 om te reserveren (di t/m zo vanaf 13.00 uur). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! De prijs van het menu is € 39,95 per persoon. Dit is inclusief lekkere amuses bij binnenkomst en friandises voor bij de koffie. Voor de liefhebbers behoort een bijpassend wijnarrangement tot de mogelijkheden!

-advertenties-

-goede doel-