DSC 7048AAfgelopen woensdagavond 30 maart stond Edsilia Rombley in het Stadstheater om haar 20-jarig jubileum te vieren. Edsilia gaf daar op geheel op eigen wijze een warme ontwapende show weg over een bijzondere periode in haar leven. Mooie persoonlijke liedjes, waarbij ze het publiek wist te verrassen en ontroeren, door elk nummer op haar eigen wijze te brengen. Met humor en een knipoog.

Met haar theatershow geeft Edsilia de bezoeker een kijkje in haar hart. Geïnspireerd door de fase waar ze op dit moment in zit, brengt ze haar persoonlijke leven, als getrouwde vrouw en hardwerkende moeder van twee prachtige dochters, in de show tot leven.

Edsilia: ”Deze show is voor mij heel speciaal. Volgend jaar vier ik mijn 20-jarig jubileum en op het podium staan met deze show voelt echt als een cadeautje. Alle ervaringen komen in het theater bij elkaar. Natuurlijk wordt het ook spannend. Ik hoop dat de mensen in de zaal net zo zullen genieten als ik en dat ze na afloop met een goed gevoel naar huis gaan.”

Een spetterende show met prachtige nummers, fantastische belichting en een mooie, stralende Edsilia. En ondanks een griepje stond deze vakvrouw ook deze avond haar mannetje. Ogenschijnlijk onvermoeibaar in een afgeladen Stadstheater.

DSC 7101A DSC 7105A

 

‘Mama Sings’ is een avond vol Nederlands- en Engelstalige soul- en popnummers, uptempo en gevoelige ballads, waarmee Edsilia als geen ander mensen raakt met haar persoonlijkheid en stem.

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Eén van de beste zangeressen, die ons land rijk is.

agenda: http://www.edsiliarombley.nl/agenda/

Foto's en tekst: Jerrold Mallee

-advertenties-

-goede doel-