Groepsfoto kickoffHet bestuur, de partners en vrijwilligers op de groepsfoto

Lange tijd was het onzeker of de avondvierdaagse in 2016 wel door kon gaan. Op de oproep om een helpende hand te bieden hebben gelukkig veel mensen gereageerd.
Samen met Kern Kinderopvang, het ID-college, Kiwanis, de Leo Club, het Stedelijk College en YMCA Zoetermeer heeft de stichting avondvierdaagse Zoetermeer het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen. Afgelopen woensdag was het moment daar, de kick-off met alle vrijwilligers! Een feestelijk moment met verkeersregelaars, bestuursleden, EHBO’ers, medewerkers van het startbureau en andere enthousiaste actievelingen. Zoals Taco Kuiper, wethouder, zei: “prachtig dat zoveel Zoetermeerse organisaties elkaar hebben gevonden om dit feest voort te zetten“.
Ruim 60 mensen zetten zich dit jaar in om dit mooie evenement te organiseren. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alles op rolletjes te laten lopen. Want vanaf 30 mei tot en met 2 juni verwachten worden meer dan 3500 lopers in Zoetermeer verwacht.
Wil jij één van die lopers zijn? De voorinschrijving is vanaf heden tot en met 25 april geopend! Opgeven kan digitaal via de website van de avondvierdaagse: www.a4d-zoetermeer.nl.

IMG 8245 IMG 8255

 

Foto's:  Roy Wolters, Wolters Producties

 

-advertenties-

-goede doel-