rv bo passe partout3In het nieuwe schooljaar gaan het Passe Partout en De Drie Ballonnen een Montessori Kindcentrum starten in het schoolgebouw van daltonbasisschool Passe Partout in Rokkeveen. Dit is een centrum, waarbij een doorgaande leerlijn aangeboden gaat worden voor leerlingen van 0-12 jaar. Concreet betekent dit dat vanaf 1 augustus De Drie Ballonnen een groep gaat starten met kinderen van 0-4 jaar. In de zomer gaan de pedagogisch medewerkers voor die locatie een opleiding volgen voor Montessori Kinderopvang.

Op 18 april is er een ouderavond georganiseerd waarbij geïnteresseerde ouders geïnformeerd worden en er gelegenheid is tot het stellen van vragen. De avond bestaat uit 2 delen: één deel is gereserveerd voor de ouders die hun kind al op het Passe Partout hebben zitten, het andere deel van de avond is voor ouders die belangstelling hebben voor Montessori Kinderopvang en ouders die al gebruik maken van kinderopvang bij De Drie Ballonnen.

De ouders van Passe Partout leerlingen zijn welkom van 19:30 uur tot 20:00 uur, de ouders van de Drie ballonnen en/of andere belangstellenden zijn welkom van 20:15 uur tot 20:45 uur.

Locatie: Passe Partout, Saturnusgeel 64, Zoetermeer

Voor een inschatting van de te verwachte belangstellenden, het verzoek u voor donderdag 14 april aan te melden bij Cathelijne Willemse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-