bibliotheek zoetermeerHeeft u een nieuwe leesvoorraad nodig voor de vakantie? Sla uw slag tijdens de grote boekverkoop op de benedenverdieping van de Hoofdbibliotheek van donderdag 21 t/m zaterdag 23 april tijdens de openingsuren.

Om plaats te maken voor nieuwe exemplaren worden materialen na verloop van tijd afgeschreven. Hierdoor blijft de collectie actueel, fris en aantrekkelijk. We willen deze boeken graag nog een tweede leven geven, aangezien ze vaak nog van goede kwaliteit zijn.

Ruime collectie

Er wordt een ruime collectie van verschillende soorten boeken aangeboden: romans, informatieve boeken voor jeugd en volwassenen én boeken over Zoetermeer. De afgeschreven materialen worden tegen de zeer aantrekkelijke prijs van € 1,- per materiaal verkocht tijdens deze grote boekverkoop. Gezellig om even te kijken en ideaal voor op vakantie.

De verkoop begint op donderdag 21 april om 11.00 uur en duurt t/m zaterdag 23 april zolang de voorraad strekt. De tafels worden voortdurend bijgevuld. Grijp uw kans want op=op! U hoeft geen lid te zijn om afgeschreven materiaal te kopen. Afrekenen is mogelijk via PIN-betaling of contant.

-advertenties-

-goede doel-