IMG 3072De echte Soul of Motownkenner zal een aantal castleden weer herkennen, maar ook voor hen die nog niet bekend zijn met dit fenomeen zullen er bekende gezichten tussen zitten. Dit jaar bestaat de cast uit Clayton Peroti bekend van o.a Dreamgirls, Brandon Delagraentiss die we kennen van The Voice (team Anouk), Jorginho Paunussa die regelmatig te zien is in de RTL dinnershows & Liase Sanches die met haar groep Adlicious de tweede plek behaalde bij de X-factor. Beleef opnieuw alle herkenbare soulsounds uit Motown op donderdag 21 april in het Stadstheater.

Motown geeft in de jaren 60 een geheel eigen sound aan R&B, pop en soulmuziek. Het zijn de herinneringen die wij allemaal hebben als we de muziek horen. Evenals de herinneringen aan de sterren die Motown de wereld in stuurde zoals The Jackson Five, The Supremes, Marvin Gaye,
The Temptations en Martha Reeves & The Vandellas. The soulfulness en the sexyness, dat zijn de beelden en heerlijke klanken die een blijvende indruk hebben gemaakt op ons collectief geheugen.

Motown, afgeleid van ‘Motor Town’ werd begin 1959 in Detroit opgericht door Berry Gordy. Door de bloeiende auto-industrie verdiende deze bruisende stad uit Detroit zijn bijnaam. Soulmuziek is inmiddels niet meer weg te denken uit onze hedendaagse muziekbeleving. Met Soul of Motown gaan we weer terug naar de basis en beloven we een avond vol herinneringen, belevenissen en fun!

Soul of Motown tourt door het hele land. De volledige speellijst is te vinden op www.soulofmotown.nl.

-advertenties-

-goede doel-