HKZ CKC Muziekconcours finalisten bekend

Vrijdag 22 april barst de strijd los tijdens de grote finale van het HKZ-CKC Muziekconcours 2016! Ruim 250 deelnemers namen deel aan de voorrondes in een veelheid van stijlen, genres en vormen. Tijdens de finale strijden de finalisten om de eerste prijs in hun categorie.

Inmiddels is dit muziekconcours, dat voor het eerst werd georganiseerd in 2001, uitgegroeid tot het meest belangrijke en prestigieuze muziekevenement bij CKC & partners. Deze 16e editie van het concours maken de finalisten kans op o.a. een exclusieve masterclass gegeven door gespecialiseerde docenten van Codarts Rotterdam (hogeschool voor de kunsten). Adjunct-directeur Joep Annegarn is trots: “Het HKZ-CKC Muziekconcours is de laatste jaren kwantitatief en kwalitatief enorm gegroeid en wordt nu door alle amateurmuzikanten in Zoetermeer omarmd.”

Meer informatie

Tijdens de finale, die begint om 19.00 uur, kan het publiek genieten van 6 ensembles en 9 solisten. Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar www.ckc-zoetermeer.nl. HKZ-CKC Muziekconcours wordt gesponsord door HKZ Specialisatie.

 

-advertenties-

-goede doel-