overzicht place tu tertre MorgensterOp zaterdag 23 april opent in de Morgenster een expositie van portretten van bewoners, gemaakt door amateurkunstenaars. De bewoners uit het verzorgingshuis zaten hiervoor op 13 februari model, toen zij door schilders en een fotograaf (cursisten van CKC & partners) werden vastgelegd. De schetsen zijn nu uitgewerkt tot heuse schilderijen en de foto’s zijn ingelijst.

De werken zijn vanaf 23 april tot en met 27 juni te bewonderen in de centrale hal van het huis en zijn overigens ook tegen materiaalkosten te koop. Tijdens de opening, die duurt van 10.30 uur tot 12.00 uur, maar ook daarna, hopen de schilders en de fotograaf de afgebeelde bewoners weer te ontmoeten. Morgensterren op het doek is een project van JijDoet.

De jongeren van JijDoet, zullen de openingsspeech houden en ook helpen bij de bediening, meidengroep Just4you en rapgroep T Smoke zorgen voor de muzikale omlijsting.

 

Komt u kijken? De Morgenster is gelegen aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer Dorp.

JijDoet is een project van Stichting MOOI Zoetermeer dat uitgaat van de intrinsieke motivatie van jeugd. Aansluitend bij talenten en drijfveren die hem/haar in beweging brengt om maatschappelijk betrokken te zijn. Het project wordt begeleid door MOOI zodat de jongeren hun ideeën tot uitvoering kunnen brengen.

-advertenties-

-goede doel-