vlinder de balijHoudt u ook zo van de lente? Het lijkt wel of alles buiten weer wakker wordt. De trekvogels die de winter in warmere streken hebben doorgebracht komen weer terug in ons land, de blaadjes verschijnen aan de bomen en er zijn al veel bloemen te zien. Als de temperatuur goed is, vliegen de eerste vlinders, hommels en libellen weer rond. Met zoekkaarten kun je de verschillende soorten ontdekken. De gids vertelt ook iets over de geschiedenis van de Balij, en een kort natuurverhaal over de lente. Loop mee in een ontspannend tempo en doe nieuwe energie op. Goede wandelschoenen zijn belangrijk, eventueel regenkleding en neem als het kan een verrekijker mee.

Zondag 24 april organiseert Staatsbosbeheer een lentewandeling in de Balij. De gids laat de wandelaars genieten met alle zintuigen, niet alleen luisteren en kijken, maar ook voelen, ruiken en proeven. Het is leuk om te ontdekken wat er allemaal te ruiken en te proeven valt in de natuur.


Datum : zondag 24 april
Tijd : 14.00-16.00 uur
Plaats : De Balij, verzamelen bij de ingang van de Stadsboerderij aan het Kurkhout in Zoetermeer.
Kosten: 5,- voor volwassenen en 2,50 voor kinderen.
Info & Opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-