Team HarmonyDe uitvoerende jazzartiesten van Team Harmony hebben stuk voor stuk hun sporen in de jazz verdiend, samen op één podium maken ze er een waar jazz spektakel van! Zondag 1 mei geven zij een optreden in De Sniep.

Tim Welvaars, op mondharmonica, is jarenlang leerling geweest van Toots Thielemans, hetgeen ook direct hoorbaar is. Daarnaast is hij de partner van mede bandlid, saxofoniste Naomi Adriaansz, die al een aantal malen bij Fascinating Jazz heeft gespeeld, met name tijdens de Jazznight. Verder bestaat de band uit pianist Karel Boehlee; ook deze man heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en heeft ook vele grote jazzhelden begeleid. Op bas ook een fenomeen: Phaedra Kwant. In 2004 werd zij uitgeroepen tot de eerste vrouwelijke Master of Bassguitar. Phaedra werkt o.a. met Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper, Krystl, 3J's, Hans Vermeulen, Frederique Spigt, Leoni Jansen, Izaline Calister, Ellen ten Damme, Hans Vandenburg en Mike del Ferro. En op percussie wederom een hele bekende: Eddie C. (Conard). Deze Amerikaanse percussionist woont sinds de jaren ’70 in ons land en ook hij heeft een grote staat van dienst, zo speelde Eddie met o.a. Sting, Chaka Khan, The Pointer Sisters, Candy Dulfer, Toto, Al Jarreau , Soul Sister and Wall Street Crash e.v.a. Al deze jazzmuzikanten op één podium!

Zoals altijd begint het jazzconcert om 15:00 uur en is de toegang € 7,50. Het is raadzaam om uw plaatsen weer tijdig te reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 079 3316177.

Tim Welvaars - mondharmonica, Naomi Adraansz - tenorsax,

Karel Boehlee - piano, Phaedra Kwant - bas , Eddie C. - percussie

Op zondagmiddag 5 juni verwacht Fascinating Jazz The North Sea Big Band o.l.v. Frits Landesbergen; dit is de afsluiter van het seizoen.

-advertenties-

-goede doel-