koningsdag stadshartTijdens Koningsdag, woensdag 27 april, bruist het Stadshart van de activiteiten. De winkels zijn open van 10:00 tot en met 17:00 uur. Verder zijn er tientallen kraampjes met oranje aanbiedingen, gratis toegankelijke attracties voor de kinderen en volop muziek.

Tijdens de Oranjerie kan iedereen profiteren van aanbiedingen van Stadshart winkeliers. Voor de kids zijn er gratis toegankelijke attracties, zoals diverse luchtkussens, een draaimolen en de Stadshart Kindertrein. Wie dat wil kan een heuse glitter tatoeage laten zetten of meedoen aan de Kidz-DJ workshop (speciaal voor kinderen en kleinkinderen van Stadshart Klantenkaarthouders). Voor wie trek heeft in een drankje of een hapje is het prima toeven op één van de vele terrassen.

Ook voor muziek wordt gezorgd. Er is een DJ show in de Burgemeester van Leeuwenpassage en verder zorgen de Funky 500, Mini Disco en DJ Bus voor een muzikale omlijsting van de dag. De Funfare en Band Escape op het Oostwaarts maken het muzikale programma compleet.

-advertenties-

-goede doel-