MANGO Zoetermeer 007De opening van MANGO op 23 april is een belangrijke stap in de Upgrade van Stadshart Zoetermeer. Met de komst van het Spaanse modemerk MANGO weet Stadshart Zoetermeer een zeer geliefde formule naar het Stadshart te trekken.

Voor MANGO is er aan de Promenade een vernieuwde winkel gecreëerd met een dubbelhoge, iconic winkelpui, waardoor het winkelcentrum een nieuwe en moderne uitstraling krijgt. De winkel in het Stadshart is ca. 600 m2 groot, met een uitgebreide dames- en kinderafdeling.

Eigenaar Edward de Boer koos voor het nieuwste concept voor de inrichting van de nieuwe winkel, het allernieuwste in belichting en opzet van de winkel. Edward: “Winkelen moet echt een beleving zijn, mensen moeten graag naar je winkel komen en daar een fijn gevoel bij krijgen, anders bestellen ze hun spullen wel online!” Edward de Boer is heel blij met de komst naar Zoetermeer en de warme ontvangst: “ Het Stadshart is een heel mooie locatie om te winkelen als uitje! Horeca is overal dichtbij en bezoekers kunnen gratis parkeren, dat is allemaal heel goed geregeld.”

De 250 eerste klanten in de MANGO kregen een speciale goodiebag, waarvan er één was gevuld met een verrassing: een kadobon van €250,-, te besteden bij de MANGO! Emma Hoogerdijk uit Zoetermeer was de gelukkige en weet al precies waar ze de bon aan gaat besteden: “Ik ben nog op zoek naar een leuke witte broek voor de zomer, met deze bon gaat dat zeker lukken!”

mango opening 2 mango opening 3
mango opening 4 mango opening 6

 

De opening van MANGO is een direct gevolg van de Upgrade van het Stadshart en de investering van 30 miljoen door eigenaar Unibail-Rodamco en gemeente Zoetermeer. Nog voor de zomer zullen andere bekende internationale winkelformules in Stadshart Zoetermeer openen.

Johan van Doorn, Shopping Centre Manager van Stadshart Zoetermeer: “De komst van MANGO met haar uitgebreide collecties is een echte aanvulling op ons bestaande winkelaanbod. Zo wordt Stadshart Zoetermeer nog aantrekkelijker voor bezoekers uit Zoetermeer en de regio.”

mango opening 1 1 mango opening 5 1

 

Video: Roy Wolters, Wolters Producties

Foto's: Patricia Munster, patriciareports.com Mango opens in Zoetermeer 

Interesse in mode, make up en de nieuwste trends? Alle Trendy Zoetermeer artikelen vind je hier: www.zoetermeeractief.nl/winkelen/trendy-zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-