DSC 8364APink Project wordt door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands van Pink Floyd. En terecht. Wat ooit begonnen is als een eenmalig project in 1995 in het Haagse Korzo theater, is nu uitgegroeid tot een project van meer dan 20 jaar met wereldwijd aanzien.

Deze band brengt de muziek van Pink Floyd opnieuw tot leven tijdens de 'Coming Back To Life' tour. In Zoetermeer was het sprakeloze publiek hier afgelopen vrijdag 22 april getuige van. Het ongeëvenaarde geluid van Pink Floyd denderde door de volle zaal en werd daarnaast omlijst door een werkelijk prachtige lichtshow met indrukwekkende projecties.

De treffende muzikale gelijkenis van zanger – bassist Peter Chattelin met Roger Waters en Ruud Verwijk’s (‘Gilmour’) gitaarspel wordt telkens weer onnavolgbaar neergezet in de optredens. Uitverkochte concerten in Ahoy, een integrale uitvoering van Dark Side of the Moon op de Markt in Delft, jaarlijkse uitvoeringen in het Omniversum en een concert bij het Vredespaleis horen tot de hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar. Of het nu in de theaters is of in een uitverkocht Ahoy, steeds weer overtuigt Pink Project met integrale uitvoeringen vol passie van de mooiste songs en albums.

DSC 8306A DSC 8335A DSC 8356A

 

Foto’s en tekst: Jerrold Mallee

-advertenties-

-goede doel-