DSC 7198Na 37 jaar wordt tandartspraktijk Groeneweg aan de Bergmanstrook in De Leijens per 17 mei overgedragen aan Tandarts Nada Al Kurmanji. Tandarts Nada Al Kurmanji met assistente Jennifer Oerlemans nemen de praktijk met veel enthousiasme over. Hoogwaardige tandheelkundige zorg leveren en veel persoonlijke aandacht geven is hun missie.

In 2007 heeft tandarts Al Kurmanji de opleiding tandheelkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Een half jaar later heeft ze in west Australië onderzoek gedaan naar cariës (tandbederf) bij de Aboriginal bevolking. Na de mooie tijden in Groningen en Australië is ze verhuisd naar Den Haag-Leidschenveen.

In de afgelopen 8 jaar heeft ze met veel plezier bij diverse tandartspraktijken gewerkt en ruime ervaring opgedaan. Ze miste echter een duurzame relatie met de patiënten. Dit is de reden geweest om op zoek te gaan naar een praktijk waar ze haar ervaring en passie voor de tandheelkunde kan inzetten voor haar vaste patiënten.

Bij haar staat de patiënt centraal. Persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en begrip voor angstige patiënten vindt ze zeer belangrijk. In een tijd van steeds groter en anoniemer wordende tandartspraktijken is haar doelstelling altijd hetzelfde gebleven: het leveren van goede tandheelkunde in een kleine, vertrouwde setting met vertrouwde gezichten en een goede sfeer waarbij rekening gehouden wordt met het feit dat veel mensen ertegen opzien om naar de tandarts te gaan.

IMG 1461Vanuit deze benadering hoopt ze de angst voor de tandarts te kunnen wegnemen. Bij kinderen probeert ze door middel van een speelse, open sfeer en door het geven van veel tijd en aandacht een veilig fijn gevoel te bieden.

Om meer service te bieden, hanteert Tandartspraktijk Bergmanstrook ruime openingstijden. Afspraken zijn ook in de avonduren en op zaterdag mogelijk.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom. Tandartspraktijk Bergmanstrook biedt gratis periodieke controle voor de inschrijvingen in geheel 2016.

Voor informatie kunt bellen of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-