RNL1Van 23 tot 25 juni fietst Team ‘Sweet Lake City’ uit Zoetermeer het Rondje Nederland van Cycle for Hope. De fietsers rijden in estafette 1.200 kilometer rond Nederland in slechts 48 uur. De opbrengst van de sponsortocht gaat naar Stichting De Hoop. Deze stichting helpt bij verslaving en psychische problemen, op locaties in heel Nederland.

De groep fietsvrienden uit Zoetermeer, Moordrecht en Werkendam gaat samen het avontuur aan. “Zwaar, maar ongeëvenaard mooi”, Zo omschrijft teamlid Marten Havenaar uit Zoetermeer zijn deelname aan Cycle for Hope. “Met deze uitdaging wil ik het aangename combineren met het nuttige: fietsen en daarmee geld inzamelen voor een goed doel. Samen met een aantal enthousiaste teammaten leggen we in 48 uur een slordige 1200 kilometer af in estafettevorm. Een unieke belevenis plus een uniek doel om alles voor te geven!”

Afzien

Het afzien op de fiets staat symbool voor het proces dat cliënten van Stichting De Hoop doormaken in hun strijd voor een nieuw leven. Opklimmen uit een zwerversleven, verslaving of prostitutie, kun je niet alleen. Cycle for Hope ondersteunt met de sponsoropbrengst de hulp die De Hoop biedt op verschillende plaatsen in heel Nederland.

Finish tijdens open dag

Wie de fietsers wil ontmoeten, is zaterdag 25 juni van harte welkom op de finish in Dordrecht. De Cycle for Hope finish is de afsluiter van de open dag bij Stichting De Hoop. Teams komen binnen vanaf 16:00.

Cycle for Hope

Tijdens hun tocht zijn de teams live te volgen via www.cycleforhope.nl/live. Rondje Nederland maakt deel uit van het sponsorevenement Cycle for Hope. Op 25 juni is ook de Toertocht, met afstanden van 40 tot 200 kilometer in omgeving Dordrecht. Inschrijven is nog steeds mogelijk. Ook de inschrijving van de MTB-Marathon op 11 en 12 november is sinds kort geopend.

-advertenties-

-goede doel-