IMG 8826Pas 20 jaar is ze, Chantal van der Kleij, studente van de opleiding Communicatie en Evenementenorganisatie. Inmiddels zit ze in haar laatste jaar waarin ze wel een hele leuke opdracht heeft gekregen. Ze moet namelijk een evenement organiseren. Op het moment dat zij hoorde wat de stage opdracht zou zijn wist ze al dat zij met dit evenement de Stadshart Passage en de koopavonden terug op de kaart wilde gaan zetten, dit door een Ladies Night te organiseren!

"Tijdens jullie stage zullen jullie een probleem moeten gaan onderzoeken en proberen dit te verhelpen door middel van het organiseren van een evenement. Bijvoorbeeld geld ophalen, leden binnenhalen of iets anders" Zei de leraar van Chantal van der Kleij een aantal maanden geleden tijdens een les. Terwijl hij aan de klas uitlegde wat er tijdens de afstudeerstage moet gaan gebeuren had Chantal haar evenement allang georganiseerd in haar hoofd en wist ze zeker dat het een succes zou gaan worden. De avond gaat plaatsvinden op vrijdag 27 mei van 18.00 tot en met 21.00 uur!

Heel veel gezelligheid

"Ik zie van dichtbij dat deze avond met name in de Passage niet altijd even goed bezocht wordt en hier wil ik graag verandering in brengen! Hoe ik dit moest aanpakken heb ik samen met mijn stagebegeleiders Joke van Akkeren van PMS Promotie Zoetermeer en Isak Kalmijn van Bij Daan uitgewerkt." Legt Chantal uit. "Samen met deze twee harde werkers en het beheer van de Stadshart Passage zijn wij tot dit mooie concept gekomen." Een Ladies Night met leuke kramen, fashion, sieraden, make-up, lifestyle, modeflitsen, goodiebags, een DJ en natuurlijk heel veel gezelligheid.

Ladies Night

Inmiddels is Chantal al druk in de weer met het zoeken naar standhouders voor de Ladies Night, en dit lukt aardig! Zij had zichzelf de uitdaging gegeven om minimaal 15 standhouders te vinden. Maar binnen 3 dagen had zij er al meer dan 25 gevonden die erg enthousiast waren en heel graag een kraam wilden huren! "Na twee weken heb ik het verhuren van kramen stop moeten zetten, omdat de Passage anders te vol zou raken. Ik had nooit gedacht dat er zoveel respons op zou komen." Chantal begon in te zien dat er echt veel vraag was naar een leuk evenement in de Stadshart Passage. Naast de kramen moesten er modellen gezocht worden voor de modeflitsen. Dit zijn korte modeshows met kleding van winkeliers uit de Stadshart Passage en van diverse standhouders. Via Social Media is zij op zoek gegaan en binnen een paar dagen hadden 11 gezellige dames zich aangemeld om mee te lopen! "Omdat er zoveel leuke reacties kwamen en ik uit veel hoeken hulp kreeg begon ik de lat steeds een stukje hoger te leggen." vertelt Chantal. En dit heeft ze ook zeker gedaan. Om het evenement meer bekendheid te geven besloot zij een bekend gezicht uit te nodigen voor deze avond. Chantal is in contact gekomen met het management van Bibi Breijman. Ook wel bekend van Oh Oh Cherso en haar veel bekeken Youtube kanaal waar zij wekelijks leuke vlogs plaatst. Vol trots meldt Chantal dat zij bekend mag maken dat Bibi de modeflitsen komt openen en een Meet&Greet komt houden.

Knalroze goodiebags

Het kantoor waar Chantal regelmatig zit, staat al vol met knalroze goodiebags gevuld met leuke spulletjes van winkeliers en standhouders. Ook is er een mailbox die uitpuilt en een Social Media kanaal waarop dagelijks hele leuke reacties komen van mensen die erg benieuwd zijn naar deze avond. Wat een klein evenementje zou moeten worden is inmiddels uitgegroeid tot iets wat zij nooit had durven dromen. "Stiekem ben ik wel een beetje trots op wat er in zo’n korte tijd allemaal staat en ik kan niet wachten om deze avond iedereen te zien lachen en stralen en genieten van al het leuks dat de Ladies Night te bieden heeft!" En natuurlijk hoopt zij dat het voor herhaling vatbaar is! Wie weet, misschien organiseert Chantal volgend jaar wel een Ladies Night in het gehele Stadshart! Aan het enthousiasme en doorzettingsvermogen zal het in ieder geval niet liggen!

-advertenties-

-goede doel-