Op donderdag 12 mei a.s. om 21.45 uur sluit Lionsclub Soetermare het jubileumjaar af met de tewaterlating van wenslantaarns in de Dobbeplas. In het jubileumjaar stonden alle acties in het teken van de grote wens van Lionsclub Soetermare en Zorgboerderij Swaenensteyn.

wenslantaarnsDe wens was om voldoende geld bijeen te krijgen om de leerlingen van de zorgboerderij door CKC&Partners extra onderwijs te laten geven in muziek of andere beeldende kunst.

Wens vervuld

Door alle acties van de dames van Lionsclub Soetermare is dit gelukt. Naast de verkoop van viooltjes en van wenslantaarns, is ook een groot deel van de opbrengst van het succesvolle koningsontbijt voor dit goede doel bestemd geweest. In totaal is meer dan € 5.000 bijeengebracht. Met de tewaterlating van wenslantaarn wordt het jubileumjaar in stijl afgesloten. "Onze wens is vervuld en kan dus worden losgelaten."

Lantaarns aansteken

Het uiteindelijke bedrag wordt officieel bekend gemaakt voorafgaande aan de tewaterlating door het overhandigen van een cheque aan het team van Zorgboerderij Swaenensteyn. De leerlingen van de zorgboerderij mogen de eerste lantaarn aansteken en in het water van de Dobbeplas loslaten.

Alle kopers van wenslantaarns en andere belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 12 mei aanstaande bij de Dobbeplas aan de kant van de Markt, om de tewaterlating bij te wonen of hun eigen wenslantaarn te water te laten.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

-advertenties-

-goede doel-