Overgewaaid vanuit Amerika en steeds populairder in Nederland: Stand-up Comedy! Inspelend op deze trend vindt er op donderdag 26 mei voor de eerste keer bij Restaurant & Hotel de Sniep een Stand-up Comedy Night plaats. Maar dit kan niet zonder de hulp van de Comedy Kelder!

standup comedyDe gastheer van deze avond is Tom Montfrooy, een van de finalisten van Camaretten 2015. Hij warmt het publiek vast op voor een lachwekkende avond. Jennifer Evenhuis, tevens een van de finalisten van Camaretten en bekend van de clubs- en theatertour GUL, zal als eerste act de avond openen. Met haar Engelse, droge, absurde en talige humor krijgt ze menig mens aan het lachen! Ze wordt dan ook niets voor niets vergeleken met o.a. Mister Bean (Rowan Atkinson) en Brigitte Kaandorp.

Nog niet genoeg gehad? Gelukkig, want Wouter Monden kan er ook wat van! Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in, maar hij kan ook hard en cynisch zijn als het gaat over dingen die hij écht belangrijk vindt. In 2010 ontving Wouter de Culture Comedy Award. De jury roemde hem om zijn hoge grapdichtheid, diversiteit en actualiteit en tevens riepen ze hem uit tot grootste stand-up comedy talent van 2010.

''Aan deze 30-jarige jongeman zie je dat hij graag en relaxed op een comedy podium staat. Met een leuke vibe trekt hij ons mee in zijn wereld vol grappen. Ondanks zijn beperkte ervaring schuwt hij de actualiteit niet en dat maakt hem als stand-up comedian volwassener en intelligenter.'’, aldus de jury.

Na een korte pauze volgt de hoofdact: Johan van Gulik. Door zijn plat Amsterdams accent en zijn brutale, scherpe act weet hij de zaal altijd aan het lachen te brengen. Vol humor vertelt hij verhalen over zijn ex-vriendinnen, zijn studie medicijnen, zijn bezoekjes aan homocafés en nog veel meer! Komt Jensen van Gulik u misschien bekend voor? Dat zou goed kunnen, want hij is meerdere malen te gast geweest bij het tv programma JENSEN en The Comedy Factory.

 

Donderdag 26 mei

De zaal gaat open om 20:00 uur en om 20:30 uur zal de hilarische avond van start gaan!

Kaartjes zijn verkrijgbaar en af te halen bij Restaurant & Hotel de Sniep, of per mail te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ticketprijzen zijn € 10,00 in voorverkoop en € 15,00 aan de deur.

-advertenties-

-goede doel-