open dag annieOp zaterdag 21 mei van 10.00 uur tot 11.30 uur is eenieder die op zoek is naar een goede en fijne basisschool van harte welkom tijdens de gezamenlijke open dag van daltonschool Annie M.G. Schmidt en De Drie Ballonnen. Iedereen is welkom op de tijdelijke locatie aan de Carry van Bruggenhove in de wijk Buytenwegh.

Directie en leerkrachten laten u zien hoe de kinderen werken met het planbord en geven u een rondleiding door de school. Ook de pedagogisch medewerkers van De Drie Ballonnen zullen aanwezig zijn en kunnen u alle informatie geven wat betreft kinderopvang. De kinderen kunnen zich deze dag uitleven in de poppenhoek, bouwhoek of de themahoek. Er wordt geknutseld, gekleurd, gepuzzeld en natuurlijk kunnen ze heerlijk klimmen en klauteren in het speellokaal. Ze kunnen uitrusten bij het kijken en luisteren naar een film die gedraaid wordt of zich laten schminken. Op het speelplein zal er een verkeersparcours zijn.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de open dag of neem contact op met de directeur, Inge Douwes, telefoon 079-3517686 om een andere afspraak te maken.

-advertenties-

-goede doel-