Na de succesvolle openingen van MANGO, KIKO en Chocolate Company opent het populaire jeanslabel Vingino zaterdag een eigen winkel in Stadshart Zoetermeer. Vingino is een denim lifestyle merk voor kinderen, waarmee het aanbod aan kinderkleding in het Stadshart flink wordt uitgebreid.

vingino kinderkleding zomer 2015

‘For the love of denim’ is het credo van het merk Vingino en zit in het hart van elke collectie. De collecties zijn gebaseerd op comfort, de juiste pasvorm en de kwaliteit van de stoffen. Naast het hoofd item denim kent Vingino ook een uitgebreide collectie tops en jassen aangevuld met underwear, swimwear, footwear, eyewear en accessoires. De designers volgen nauwkeurig de nieuwste trends, stoffen en kleurbeelden uit Italië. Italië is dan ook hun grootste inspiratie bron voor elke collectie die Vingino ontwerpt. Vingino werd in 2001 in Nederland opgericht en heeft de afgelopen jaren 11 winkels geopend. Op 4 juni openen zij de twaalfde winkel in Zoetermeer.

Johan van Doorn, Shopping Centre Manager van Stadshart Zoetermeer: “Met de komst van Vingino spelen we in op de vraag van onze bezoeker naar meer kinderkleding winkels. We zijn bijzonder trots dat we Vingino naar Stadshart Zoetermeer hebben kunnen trekken. Onze bezoekers, waaronder veel jonge gezinnen, zullen de collecties absoluut weten te waarderen.”

Upgrade Stadshart

Met de opening van Vingino wordt er een verder vervolg gegeven aan de Upgrade Stadshart, de plannen die in december 2015 overeengekomen zijn tussen Unibail-Rodamco en gemeente Zoetermeer. Gezamenlijk investeren zij in het toekomstbestendig maken van het Stadshart. De winkelpanden worden vergroot en krijgen een hogere en opvallende pui. Ter verbetering van het horeca aanbod zal er nog voor de zomer een paviljoen met groot terras openen op het Burgemeester Wegstapelplein met daarin restaurant Eazie. In 2016 worden ook de parkeergarages verbeterd en in 2017 gaat de gemeente aan de slag met bestrating, verlichting en toevoeging van straatmeubilair. In combinatie met de toevoeging van nieuwe bewegwijzering en communicatie zal dit zorgen voor een consistente en kleurrijke uitstraling.

Je vindt Vingino in het Stadshart aan de Promenade 50.

-advertenties-

-goede doel-