De gemeente Zoetermeer en KPN zijn een samenwerking gestart om het aantal inbraken verder terug te dringen en het veiligheidsgevoel van inwoners van Zoetermeer te verhogen. Dit initiatief wordt gesteund door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. KPN Smartlife veilig is een heel pakket dat helpt om je huis te beveiligen, dit pakket is voor de eerste 1000 klanten gratis. Wel komt er een abonnement bij vanaf 10 euro per maand voor de alarmopvolging.

kpn smartveiligBurgemeester Aptroot: “Zoetermeer spant zich al enige jaren intensief in om het aantal woninginbraken structureel terug te dringen. Wij zetten in op een integrale aanpak, waarbij ook samenwerking met het bedrijfsleven wordt gezocht. Met deze aanpak van woninginbraken is de gemeente succesvol gebleken. Maar iedere woninginbraak is er één te veel. Daarom blijft de gemeente zoeken naar nieuwe, innovatieve manieren om het aantal woninginbraken nog verder terug te brengen.”

Wat is KPN Smartlife veilig?

KPN SmartLife Veilig is een beveiligingsoplossing voor mensen thuis of op kantoor. Jasper Snijder, Executive Vice President New Business bij KPN: “Een inbraak is een heftige misdaad: iemand is in je huis geweest. De plek waar je je veilig zou moeten voelen. Met KPN SmartLife Veilig krijgen klanten via een app op smartphone of tablet een alarmmelding als er thuis iets mis gaat. De alarmopvolging wordt verzorgd door beveiligingsbedrijf Trigion.”

De gemeente en KPN hebben een mooi aanbod voor inwoners van Zoetermeer: de eerste 1000 aanmeldingen krijgen bij afname van een abonnement een SmartLife Veilig pakket ter waarde van € 399,- gratis. Daarbij is de installatie ter waarde van € 99,- inbegrepen. Er is keuze uit twee abonnementen: Instap à € 10,- per maand of Standaard à € 19,- per maand, afhankelijk van de keuze van alarmopvolging. Om gebruik te maken van KPN SmartLife Veilig hoeft u geen klant bij KPN te zijn. Kijk op kpn-smartlife.nl/zoetermeer om mee te doen aan deze actie.

-advertenties-

-goede doel-