20160531 84289

Daniëlle en Iris bij de kast vol kleurrijk buitenspeelgoed

De Speelgoedbank van Stichting MOOI bij Bus 63 gaat voor een extra zomeractie samenwerken met Middin. Voor de zomer heeft de Speelgoedbank extra veel buitenspeelgoed gekregen, zodat de kinderen lekker kunnen buiten spelen. Cliënten van het activiteitencentrum van Middin zullen helpen bij het uitzoeken, neerzetten en uitgeven van dit speelgoed.

Alle leden van de Speelgoedbank mogen deze maand één maal extra langs komen om buitenspeelgoed uit te zoeken. Deze mogelijkheid komt bovenop de afspraken die de Speelgoedbank al heeft met haar bezoekers, namelijk om één keer per maand drie stuks speelgoed op te halen. De extra opening van de Speelgoedbank bij Middin start op dinsdag 7 juni.

Met plezier aan de slag

De Speelgoedbank binnen Middin wordt gerund door Daniëlle, een wekelijkse bezoeker van het activiteitencentrum van Middin. Iris Janse, coördinator van de Speelgoedbank benaderde Danielle hiervoor. 'Er was meteen een match' zegt Iris. 'Ik vond het leuk om ervoor gevraagd te worden en ga met plezier aan de slag' vult Daniëlle aan. Middin en MOOI werkten al nauw samen in Buytenwegh met stagiaires uit het lerend wijkcentrum Bus 63. Zo helpen stagiaires bij het duwen van rolstoelen en het begeleiden van activiteiten. Ook huisvest het terrein van Middin de MOOI Spel-uitleen 'Toppertje.'

Openingstijden en contact

De Speelgoedbank bij Middin, tegenover wijkcentrum Bus 63, is tot de zomervakantie elke dinsdag van 13.15 uur tot 15.15 uur geopend. De Speelgoedbank in Bus 63 is geopend op maandagen van 15.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagen van 10.00 uur tot 12. 00 uur. Kom je eens kijken?
Contact: Iris Janse, 06 - 394 31 543 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Speelgoedbank MOOI Zoetermeer is op Facebook.

En wie nog goed bruikbaar buitenspeelgoed over heeft is natuurlijk ook van harte welkom om dit in te leveren!

-advertenties-

-goede doel-