indexGreg & Baud zoekt acteurs en actrices voor de intieme muziektheatervoorstelling ‘Mirad, een jongen uit Bosnië’. Dit actuele en indrukwekkende verhaal over een jonge vluchteling zal in december door een kleine cast opgevoerd worden als locatietheater voorstelling.


De muziekvoorstelling ‘Mirad, een jongen uit Bosnië’ van Ad de Bont vertelt het verhaal van de veertienjarige jongen Mirad die, vanwege de oorlog, zijn vaderland Joegoslavië heeft moeten verlaten. Binnen een jaar verliest Mirad al zijn dierbaren en komt hij via zijn oom en tante terecht in een vluchtelingenkamp in Nederland. Aan de hand van brieven en dagboekfragmenten wordt de voorstelling verteld door Mirad, moeder, oom en tante.

De voorstelling zal als locatievoorstelling gespeeld worden in het Qseum in Zoetermeer op 16, 17 en 18 december 2016. Ook zal deze versie bewerkt worden tot een muziektheatervoorstelling.


Audities
Greg & Baud is op zoek naar 10 acteurs die samen de 4 verschillende rollen uit de voorstelling zullen vertolken. De acteurs en actrices die gezocht worden, zijn tussen de 14 en 60 jaar oud, met eventuele zangkwaliteiten. De audities vinden plaats op 24 en 25 augustus in het Kwadrant Theater in Zoetermeer.

Repetities
Vanaf 4 september vinden de repetities wekelijks op zondagavond plaats in het Qseum (Industrieweg 5, Zoetermeer). Er zal gerepeteerd worden van 19:00 uur tot 22:30 uur. Vanaf oktober zullen er ook repetities op de dinsdagavond plaatsvinden, er zijn tevens drie repetitieweekenden ingepland.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag het verhaal vertellen van Mirad? Geef je dan nu op door jouw theater CV mét foto te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

-advertenties-

-goede doel-