Op zaterdag 16 juli aanstaande heeft Zoetermeer de première van de eerste City Spelen van Nederland. Op deze zaterdag worden de Markt en de Dobbe in Zoetermeer het middelpunt van een creatief en sportief spektakel voor de kinderen van Zoetermeer. Het bekende kinderduo Ernst en Bobbie zal hierbij aanwezig zijn!

ernst bobbieDe City Spelen is een gratis evenement voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Zij worden uitgenodigd om in teams de sportieve strijd aan te gaan met elkaar. Daarnaast kunnen de kinderen ook op het creatieve vlak strijden in de vorm van een talentenjacht. Op de Markt zijn drie enorm grote opblaasbare parcours opgesteld waar de teams het in 3 ronden tegen elkaar op nemen.

Naast het sportieve element wordt ook de kennis van alle deelnemers getest met de grootste ‘Ren Je Rot’ quiz van Nederland. Onder leiding van het bekende kinderduo Ernst en Bobbie wordt dit hilarische kennis- en renspel op de Markt gehouden. Door de dag heen kunnen de kinderen op een speciaal podium voor een professionele jury hun kunsten vertonen. De drie winnende acts mogen aan het eind van de dag optreden samen met Ernst en Bobbie.

Optreden met Ernst en Bobbie

Ernst en Bobbie zijn de gastheren van De City Spelen en zullen de hele dag aanwezig zijn om de teams aan te moedigen, de quiz te spelen en aan het eind van de dag een spetterend optreden te verzorgen op het grote podium samen met de winnende acts. Het leuke bij dit optreden is, dat er Zoetermeerse talenten aan mee kunnen doen. Tijdens de City Spelen kan een deelnemer zijn of haar talent aan de jury laten zien. De jury bepaalt of er aan het eind van de dag op het grote podium opgetreden kan worden naast Ernst en Bobbie.

Inschrijven!

Iedereen vanaf 6 jaar mag zich inschrijven. Verzin een gekke, stoere of leuke naam voor je team en doe mee met de allereerste City Spelen van Nederland. De inschrijving kan alleen via www.decityspelen.nl . Een team mag tussen de 3 en 6 spelers bevatten.

-advertenties-

-goede doel-