Persbericht meeter vewrwers afbeelding 1Op de Meester Verwersschool in Zoetermeer wordt in iedere groep aandacht besteed aan de Engelse taal. Waar het in de onderbouw op speelse wijze gaat met behulp van onder meer liedjes, is de bovenbouw de afgelopen weken serieus bezig geweest met het schrijven van brieven naar kinderen van dezelfde leeftijd op een school in Amerika.

Persbericht meeter vewrwers afbeelding 2Docente Engels Anastasia Hacopian: “Veel van onze leerlingen hebben inmiddels een antwoord op hun brief gekregen waarin onder meer wordt gesproken over hobby’s, hun lievelingskleur en hoeveel broers of zussen de kinderen hebben. We kijken uit naar de nieuwe vriendschappen met deze penmaatjes!”

Directrice Akkie Buijs voegt toe: “Kennis van de Engelse taal is in de wereld van nu zeer belangrijk en wordt door onze school dan ook bewust gedoceerd door een vakleerkracht Engels. Je merkt dat de kinderen het relatief snel oppakken en bovendien heel leuk vinden. Zoals een jongetje uit groep 6 laatst opmerkte maakt het begrip van de Engelse taal het veel makkelijker om het computerspel Minecraft te doorgronden. Ik bedoel maar.. “

-advertenties-

-goede doel-