csm Banner KidsWebsite 3c6b65d563Het Kidz Festival is een combinatie van het Hitz voor Kidz popconcert, een avontuurlijk speelparadijs met stormbanen, springkussens, sport- en spelattracties en een fantasiewereld met schminkers, clowns, Elsa en Olaf, steltlopers, robots.

Ook is er natuurlijk veel zang en dans in de vorm van workshops, een talentenjacht en een danswedstrijd. Het Kidz Festival Zoetermeer steunt het Prinses Beatrix Spierfonds, dus nog een goede reden om te komen. Behalve de steun aan het Prinses Beatrix Spierfonds en de samenwerking met Stichting 'Zo hoort Het', die zich inzet voor doven en slechthorenden, ontvangt Hitz voor Kidz ook 20 ernstig zieke kinderen van het Juliana Kinder Ziekenhuis.  De organisatie hoopt hen de dag van hun leven te kunnen geven!

De line up voor het Kidz Festival is nu bekend! De artiesten Alessandro, Jeronimo, Mylene & Rosanne, Shalisa, Nathalie Blue en Monsif zullen op het festival de optredens verzorgen.

 

Korting via Zoetermeer Actief!

Via Zoetermeer Actief kun je korting krijgen voor dit te gekke Kidz Festival Zoetermeer! Normale kaarten zijn € 9,50 (Ouders en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis), maar via deze link kost een kaartje nog maar €5,-!!

Speciaal voor jullie: Reductietickets: € 5,- via www.hitzvoorkidz.nl/actie

 

Datum: zondag 26 juni 2016, Tijd: 10.00 uur tot 18.00 uur

Locatie: Festival Terrein Silverdome, van der Hagenstraat 20 Zoetermeer

Info en inschrijvingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-