logo zosamen130pxZorg jij voor iemand in je naaste omgeving? Wil je er weleens tussenuit, eens even wat leuks doen? Geef je op voor het project Mantel Match! Met het project Mantel Match brengt ZoSamen mantelzorgers met elkaar in contact. De consulent zorgt ervoor dat je wordt gekoppeld aan iemand die hetzelfde meemaakt.

Is er een match? Mantel Match biedt jullie graag een leuk uitje aan om samen te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan het theater, een museumbezoek of de sauna. ZoSamen kan er voor zorgen dat je mantelzorgtaken tijdens het uitje worden overgenomen door een zorgvrijwilliger.

Wethouder zorg en welzijn Isabelle Vugs draagt dit project een warm hart toe. “Sommige mantelzorgers staan er in hun zorg voor een ander alleen voor. Dat kan zwaar en eenzaam zijn. Ik kan me goed voorstellen dat het dan heel fijn is om een andere mantelzorger te leren kennen die in hetzelfde schuitje zit. Om ervaringen uit te wisselen, maar ook om even van die mantelzorgtaak ontheven te worden, zodat je weer op adem kan komen”, aldus Wethouder Vugs

Enthousiast?

Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0800-0200401.

De enige voorwaarde is dat je langdurig zorgt voor een naaste. Dit project staat ook open voor mantelzorgers die samen al een match vormen.

Kijk voor meer informatie op www.zosamen.nl/mantelzorgers

ZoSamen biedt cliëntondersteuning en is er voor mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers. Iedereen die ondersteuning nodig heeft, kan bij zoSamen terecht. ZoSamen is een netwerk van organisaties, waaronder MEE Zuid-Holland Noord, Palet Welzijn en Vip voor vrijwilligers. Samen zorgen in Zoetermeer.

 

Mantelmaatjes

Oproepjes voor Mantelmaatjes vindt u ook op onze Vrijwilligerspagina: www.zoetermeeractief.nl/z-meerders/vrijwilligers

-advertenties-

-goede doel-