droomfeest 11Ook dit jaar komt er weer een Droomfeest, en wel op zaterdag 2 juli van 12.00 tot 17.00 uur, bij Snowworld Zoetermeer. Dit jaar is het feest eenmalig iets kleiner van opzet, maar er is voor ieder kind weer genoeg te beleven!

Denk bijvoorbeeld aan virtuele spelen, voor de echte game-fanaten. Schminken, oud Hollandse spellen, vingerafdrukken maken, knutselen en Soccer-stars. Een deel van de activiteiten is binnen, maar op het buitenterrein is ook van alles te doen.

Voor alle kids is er natuurlijk iets te eten en te drinken. Entreeprijs voor dit alles is 2,- euro per kind.

Het Droomfeest 2015 verbrak alle records van de voorgaande jaren. Ruim 2500 kinderen bezochten toen Het Droomfeest. De ouders, opa’s en oma’s hierbij opgeteld maakte het met een bezoekersaantal van rond de 7000 mensen tot één van de grootste kinderfeesten van Zoetermeer in 2015. Het weer, de inzet van alle vrijwilligers, de bijdrage van de sponsoren en de donaties van alle mensen waren hiervoor de belangrijkste ingrediënten. Een recordbedrag bijna € 5500,- werd gedoneerd en is overgemaakt ten behoeve van onderzoek naar Cardiomyopathie. Ook dit jaar zal de opbrengst van het Droomfeest weer naar dit goede doel gaan.

 

Vrijwilligers

Bij elk onderdeel staan 2 of meer vrijwilligers. De vrijwilligers zorgen voor extra veiligheid. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat er niet teveel kindjes op de luchtkussens spelen. Bij de entree zorgen zij dat de kaartjes worden omgedaan en kijken hoeveel personen er “binnen” zijn. Daarnaast zorgen zij voor de gehele catering. Het is wel zo dat de vrijwilligers niet verantwoordelijk zijn voor de kindjes. Wil jij mee helpen bij het droomfeest als vrijwilliger? Geef je op via: www.hetdroomfeest.nl/index.php/vrijwilliger-worden

Adres: Snowworld, Buytenparklaan 30 in Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-