20150620 55962Ter viering van de zomer wordt op zaterdag 25 juni het Summer Festival georganiseerd in Stadshart Zoetermeer. Op verschillende plaatsen in het winkelcentrum ontstaan festival pleinen. Zo is er een typisch Amerikaans plein en een Europees theater- & modeplein. Het publiek wordt de gehele middag getrakteerd op optredens, zang, dans, fashion shows en food & drinks.

De hoofdact op deze dag is het exclusieve optreden van Esmée Denters, bekend van haar muziek Crazy Place, Follow My Lead en Love dealer met Justin Timberlake. Esmée is om 15:30 uur te zien en te horen op het Amerikaanse podium op het Promenadeplein. Er vinden op dit podium nog meer optredens plaats, o.a. van Melanie, Peddy en de band Haydon.

Tessa Morsink, Marketing Manager van Stadshart Zoetermeer: “Afgelopen jaar was het Summer Festival al een groots succes en dit jaar willen we het nog grootser aanpakken. De optredens zijn zeer gevarieerd en zelfs Esmée Denters vliegt over vanuit London voor een exclusief optreden. De modeshows tonen de gevarieerde collectie van de winkels in het Stadshart. En het straattheater brengt een beleving die alle zintuigen prikkelt.”

Modeshows & straattheater

Op deze speciale dag vinden er in het Stadshart ook verschillende modeshows plaats die de uitgebreide collectie van de winkels laat zien. De catwalk waarop de modeshows gelopen zullen worden is te vinden in de Burgemeester van Leeuwenpassage. De modeshows worden begeleid door DJ Hugo en starten elk uur tussen 13:00 en 16:00 uur.

20150620 55959Het Cabinet de Curiosité, ook wel bekend als The Circus of Endless Possibilities strijkt dit jaar neer in Zoetermeer. Wie hun straten in het Europese gebied Westwaarts betreedt zal middels alle zintuigen geprikkeld worden. Sprookjesachtige acts zoals het Poppenkastspel van de Siamese Tweeling, Hoepelaarster Nika Nika, Cirque Gastronomique en veel meer zullen de bezoekers verwonderen.

Entertainment voor kinderen

Ook speciaal voor de kinderen is er volop activiteit. Om 13:00 en 14:30 uur vindt de poppenkastvoorstelling van Jan Klaassen plaats op het Driekant. Een kids workshop breakdancing wordt om 14:15 uur gegeven op de Burgemeester van Leeuwenpassage. De Zoetermeerse Line Dance Club verzorgt ook een workshop, voor jong én oud, om 12:45 uur op het Promenadeplein.

Bezoekers actie

Alle bezoekers ontvangen op deze dag een bon bij besteding vanaf € 15,-. Bezoekers kunnen zoveel bonnen sparen als zij willen. De bonnen worden ingeleverd bij één van de verzamelpunten op de verschillende pleinen. Hiermee maakt de bezoeker kans op één van de vele prijzen.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-