Op 30 juni geeft Prof. Dr. Pieter ter Keurs van het Rijksmuseum van Oudheden een gratis introductie bij de voorstelling Carthago in het Buytenpark Theater. Storytellers werkte voor de musical samen met het Rijksmuseum voor de achtergronden bij het indrukwekkende verhaal over Carthago.

carthago lezingDe spectaculaire musical CARTHAGO gaat woensdag 29 juni van start in het Buytenpark Theater. Een indrukwekkend verhaal, gebaseerd op de legende van Dido en Aeneas en de strijd tussen de stad Carthago aan de ene kant van de Middellandse Zee en de grote concurrent Rome aan de andere kant.

Voor de research naar Carthago en haar geschiedenis werkt Storytellers samen met het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden, dat vorig jaar nog met groot succes een tentoonstelling over dit onderwerp bracht. Op donderdag 30 juni geeft Prof. Dr. Pieter ter Keurs van het Rijksmuseum van Oudheden een gratis introductie bij de voorstelling. Dit duurt van 19:30 tot 20.00 uur. Daarna kunt u aansluitend de voorstelling bezoeken.

Leer meer over de geschiedenis van het ooit zo machtige Carthago en welke elementen in de musical historisch zijn en welke juist fantasie.

Tickets zijn te bestellen via: https://tibbaa.com/order/n4fghrcp69

-advertenties-

-goede doel-