Al 25 jaar is er feest op het Noord Aa strand. Het Beachvolley spektakel is een dag voor jong en oud. Terwijl bedrijventeams strijden om de prijzen, kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen. Na het zandhappen is het tijd voor een hapje, een drankje en live muziek. "Na al die jaren is dit concept nooit veranderd," zegt organisator Etiënne Bakker met brede lach en een zonnebril op zijn hoofd.

 

beach 2 beach 3 beach 4

 

 

beach 1Zes speelvelden, een spreker met humor, een rodeo stier en een breed aanbod aan muziek en lekkere hapjes. Dat zijn de ingrediënten voor een feest zoals organisator Etiënne het graag ziet. Samen met zijn team heeft hij 25 beachvolley spektakels georganiseerd en wil niets weten van stoppen. Etiënne loopt rond als een vakantieganger, in korte broek, t-shirt en zonnebril. Iedereen komt even bij hem langs om gedag te zeggen of voor organisatorische vragen. Etiënne blijft in vakantie stemming en dat is ook meteen zijn grote kracht. Hij geniet van dit feest en dat werkt aanstekelijk. Op zelf meespelen heeft de pers hem niet kunnen betrappen, maar wie weet komt dat bij de 26ste editie wel.

 

 

 

Voor de kinderen is 'De Stier' dé uitdaging. Het begint rustig, maar al snel maakt het vreemde bokkensprongen. Probeer dan maar eens te blijven zitten.

 

Video: Roy Wolters, Wolters Producties

Kijk voor meer Zoetermeer Actief TV op: Zoetermeer Actief TV

-advertenties-

-goede doel-