Tot 20 juli wordt in Zoetermeer aan twee belangrijke doorgangswegen gewerkt: aan de rotonde bij de Van Leeuwenhoeklaan/J.L. van Rijweg en aan de Afrikaweg tussen de Meerzichtlaan en de Van Leeuwenhoeklaan. De rotonde en de Afrikaweg zullen daardoor meerdere keren tijdelijk afgesloten worden.

werk aan bordenDe rotonde Van Leeuwenhoeklaan/J.L. van Rijweg, krijgt een verhoging voor fietsers en voetgangers en er wordt geasfalteerd. Dit gebeurt van 27 juni t/m 20 juli. Tijdens de werkzaamheden wordt steeds één deel van de rotonde afgesloten tussen 9.00 uur en 15.00 uur waarbij het verkeer wordt omgeleid. Van 11 t/m 15 juli wordt er ’s nacht gewerkt aan de kant van de J.L. van Rijweg. Van 18 t/m 20 juli wordt de gehele rotonde afgesloten voor het frezen en asfalteren van de deklaag. Het verkeer wordt dan omgeleid.

Begin juli wordt het asfalt vervangen op de Afrikaweg tussen de kruising Meerzichtlaan en de kruising met de Van Leeuwenhoeklaan aan de kant van de wijk Driemanspolder. Overdag worden er van 4 t/m 9 juli enkele rijstroken afgesloten, terwijl ’s nachts (20.00 tot 6.00 uur) de hele weg afgesloten wordt. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Meerzichtlaan-Amerikaweg en het verkeer richting Centrum (Dorp/Driemanspolder) wordt omgeleid via Meerzichtlaan–Bredewater-Boerhaavelaan-Van Leeuwenhoeklaan. Meer informatie is terug te vinden op http://www.zoetermeer.nl/inwoners/wegwerkzaamheden_46161/.

-advertenties-

-goede doel-