Gestold geluk uitsnede

Vind jij op vakantie gaan ook zo leuk? Je hoeft even helemaal niks. Alleen maar avonturen beleven! In het Stadsmuseum Zoetermeer is een tentoonstelling die over vakantie gaat. En dan vooral over de souvenirs die mensen mee terug nemen. Dus ben jij ook zo gek van vakantie? Kom in de vakantie naar het Stadsmuseum: ga op ontdekkingsreis met het ‘Gestold geluk-paspoort’ of knutsel mee aan de Vakantie-Knutsel-Tafel.

Op de tentoonstelling ‘Gestold Geluk’ in het Stadsmuseum Zoetermeer kun je van alles zien en ontdekken. Je gaat op reis met een koffertje vol spullen die je nodig hebt voor je reis. Met het ‘Gestold-geluk-paspoort’ kom je in alle hoeken en gaten van de tentoonstelling en ontdek je waarom iemand een krokodil mee terug nam van vakantie en waarom een tasje met auto’s erop bijzonder is.

Souvenirs pimpen en interessante weetjes

Aan de speciale ‘Vakantie-Knutsel-Tafel’ kun je een souvenir pimpen. Er zijn allerlei knutselspullen waarmee je een papieren zonnebril, slippers of een ‘Groetjes uit...’-kaart kunt maken. Normaal kost het ‘Gestold-geluk-paspoort’ € 1,00 en knutselen aan de ‘Vakantie-Knutsel-Tafel’ € 3,00. Met de bon uit het Speelmeerpaspoort is het helemaal gratis en mag een ouder of begeleider gratis mee (normale entreeprijs € 3,00)!

Voor de ouders en begeleiders biedt de tentoonstelling ‘Gestold geluk’ een reis vol herkenning en interessante weetjes. Kortom een leuk uitje voor het hele gezin.

Meer informatie

Kinderen van 6-12 jaar kunnen voor € 1,00 op reis door de tentoonstelling met een koffertje en het ‘Gestold geluk-paspoort’. Voor Euro 3,00 kun je souvenirs pimpen aan de Vakantie-Knutsel-Tafel. Met het Speelmeerpaspoort is het helemaal gratis!

Het museum is geopend op dinsdags t/m vrijdags van 10:00 uur tot 16:00 uur en zaterdags en zondags van 13.00 uur tot 17.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-