IMG 0138Geniet van de zomeravondwandelingen in de Natuurtuin Zoetermeer! Deze zomer zullen deskundige, enthousiaste natuurtuingidsen bezoekers op twee avonden rondleiden in de bijzondere tuin. De zomerwandelingen worden dit jaar voor het eerst gehouden, na het succes van de winterwandelingen eerder dit jaar.

Op donderdagavond, 14 juli en 11 augustus zijn er bijzondere zomeravondwandelingen in de Natuurtuin Zoetermeer. De Natuurtuin is al een beetje aan het nazomeren. De regen en de vochtige warmte van de afgelopen weken hebben voor een explosie van groei en bloei gezorgd. Nu zijn veel planten bezig de reserves, vruchten en zaad, voor de winter te vormen De meidoornvruchtjes krijgen al kleur, net als de vlierbessen die over een paar weken rijp zullen zijn. De ratelaar rammelt met zijn zaaddosjes. De wilde appeltjes beginnen echt op appels te lijken… De pullen van de meerkoet beginnen ook steeds meer op hun ouders te lijken. Het is nog lang geen herfst, maar de natuur bereidt zich wel voor op haar nadering. Volop redenen om een keer voor een avondwandeling naar de Natuurtuin te komen. De wandelaars worden begeleid door deskundige, enthousiaste natuurtuingidsen die helpen om de rijkdom van de Natuurtuin met hoofd, hart en alle zintuigen te beleven.

Vertrekpunt Westpunt Westerpark om 19.00 uur. De rondleiding duurt ongeveer een uur. Kinderen onder begeleiding zijn natuurlijk welkom

Helaas is de Natuurtuin moeilijk toegankelijk voor rolstoelen, buggy’s e.d. Honden zijn niet toegestaan.

-advertenties-

-goede doel-