voorleescafeHet Kinderboekencafé Noordhove wordt een plek waar vanaf september, ouders met hun baby, peuter of kleuter zomaar even kunnen aanwaaien en waar kinderboeken en het voorlezen ervan de rode draad vormen. Een plek met een overzichtelijk aanbod van boeken verzorgd door de Bibliotheek, waar ouders en kinderen gezellig kunnen samenkomen.

Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn die de kinderen voorlezen. Na het voorlezen worden er activiteiten gedaan die de voorgelezen verhalen tot leven brengen. Ouders kunnen meedoen of ondertussen met de andere ouders een kopje thee of koffie doen. Op termijn kunnen er bij het kinderboekencafé ook boeken geleend worden.

Op zoek naar vrijwilligers
Vind u het leuk om peuters en kleuters voor te lezen? Bezoekers te ontvangen, te helpen bij koffie/thee inschenken voor de ouders en de kinderen te begeleiden bij activiteiten? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om één of twee dagdelen per week in het kinderboekencafé te werken. Meld u aan via Vip voor vrijwilligers.

Het Kinderboekencafé wordt binnenkort officieel geopend aan de Sullivanlijn in Noordhove, naast buurtvereniging 't Span. Blijf op de hoogte via Facebook

-advertenties-

-goede doel-