DSC 0058Dinsdagavond werd officieel het opgestelde rapport van Zoetermeer in Balans overhandigd aan Wethouder Taco Kuiper. Het rapport is opgesteld door Radar en Zoetermeer in Balans, die interviews hebben gehouden op verschillende locaties in zoetermeer waar onder de Kledingbank Meve. Het onderzoek was gericht op mensen in de minima die dagelijks tegen vele problemen lopen, dit natuurlijk op financieel gebied maar ook op andere zaken.

Vele genodigden en belangstellenden waren aanwezig, waaronder Piezo, Humanitas, stichting Mooi en vele andere organisaties. De presentatie werd gehouden in Kledingbank Meve in Meerzicht, wat mooi aansloot bij het onderzoek van Radar.

DSC 0014 DSC 0046

 

Na de presentatie was er ook de gelegenheid om vragen te stellen, die door Martin van Zoetermeer in Balans werden beantwoord.

Het was een zeer geslaagde avond met heerlijke hapjes die waren gemaakt door Brenda Hartgring van Stichting Iedereen een Maaltijd! Ook was er een loterij voor de genodigden, waarbij een jaar lang taarten van Anny de Greef van de Taarten Fontein werd weggegeven aan de gelukkige winnaar.

 

Foto's: Sander van den Berg

-advertenties-

-goede doel-