MG 3494

Vanaf 17 juli zal het leukste artistieke festival van Zoetermeer weer van start gaan. Zondag in ’t Park vindt plaats in het Nicolaaspark, op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad. Het festival wordt georganiseerd door Terra Art Projects. Geniet zes zondagen van goede muziek, lekker eten, leuke workshops, ludieke optredens en nog veel meer!


Deze zomer, op 17, 24 en 31 juli en op 7, 14 en 21 augustus, wordt het Nicolaaspark weer omgetoverd tot dé plek voor sprankelende ontmoetingen, fantasierijke voorstellingen, memorabele muziekoptredens en ontluikend artistiek talent. Er is altijd wat te zien en altijd wat te doen.


Muziek en theater
Ook dit jaar zijn er elke editie drie muziekoptredens op het nieuwe, overkapte podium. Op 17 juli om 17.00 uur bijvoorbeeld, wordt het podium ingenomen door Boys named Sue. Jong en oud zingen de liedjes van Johnny Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. Kom zeker terug op 24 juli om te genieten van de muziek van Stringcaster. Echte doorgewinterde muzikanten met roots in de blues, rockabilly, Irish folk en country. Ze staan al jaren op podia in binnen en buitenland. En dus nu in ons Zoetermeerse Nicolaaspark.
Er is iedere zondag een Zoetermeers Podium, met talentvolle singer-songwriters uit eigen stad. Op 17 juli zal de Tom White band om 14.00 uur het spits afbijten. Laat je bovendien verrassen door de diverse bijzondere zang- en theateracts. Zo zullen de lieftallige ‘Meisjes in de Wind’ je voorzien van de leukste complimentjes!

 

 MG 3435

Workshops en food
Dit jaar functioneert de grote boom in ‘t park weer als huiskamer voor Atelier Le Rouge. Kralen rijgen, bellentakken maken en papier-maché figuren beschilderen: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken. Bij de andere workshopaanbieders is er ook genoeg te doen! Zo kun je bij ‘Wolkenvanger’ schilderijen van gekleurd zand maken. Tobias van de Urban Art Studio maakt live ‘street art’ en in de tuin van het Stadsmuseum kun je bij stichting Piëzo een heerlijk kopje wereldthee drinken en een henna-tattoo laten zetten.
Deze zomer zullen een aantal originele food trucks koers zetten naar Zoetermeer. Er is bijvoorbeeld stoere friet en lekkere saté. Ook zijn er heerlijke Griekse delicatessen te koop. De crew van de badbar zorgt er voor dat het bad vol ligt met gekoelde drank!


Praktische info
‘Zondag in ‘t park’ is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud. Het park is open van 13.00 – 19.00 uur en er zijn optredens vanaf 14.00 uur. Locatie: Nicolaaspark (naast de Nicolaaskerk, achter de locatie van Terra Art Projects, Dorpsstraat 12), Zoetermeer. 

 

-advertenties-

-goede doel-