Afscheid meester Maarten

Meester Maarten Ebbing heeft woensdag 6 juli afscheid genomen als directeur van de basisschool Het Noorderlicht. Meester Maarten begon in augustus 2010 op Het Noorderlicht met 27 leerlingen in een noodgebouwtje. Onder zijn leiding groeide de school uit tot 367 leerlingen, met een mooi gebouw aan het Spitsbergen in Noordhove. 

Woensdagochtend werd meester Maarten verrast met een picknick, waarbij alle klassen langs kwamen om een cadeautje te brengen. Dit leverde de meester -bekend om zijn grappige sokken- 13 paar nieuwe sokken op. De kinderen konden afscheid nemen met een knuffel, hand of high-five! Voor de gelegenheid hadden veel kinderen een geruit overhemd aangetrokken, aangezien hun meester hier vaak in gekleed gaat.

Afscheidslied

Om 12 uur, vlak voor het inluiden van de vakantie, werd meester Maarten buiten nogmaals verrast. Alle leerlingen en leerkrachten van Het Noorderlicht zongen hem een afscheidslied toe. Vervolgens overhandigden de jongste en oudste leerling van Het Noorderlicht de meester een kunstwerk, gemaakt door alle leerlingen. Hierna konden ook de ouders afscheid nemen en ’s avonds heeft het team hem nog even in het zonnetje gezet. Alle leerlingen, ouders en het team willen Maarten bedanken voor een mooie en fijne tijd! 

-advertenties-

-goede doel-