IMG 8191Vrijdag 8 juli ging burgemeester Aptroot op bezoek bij een 65-jarig bruidspaar in de wijk Dorp. Mevrouw L.M. Krens-Beukers  heer J. Krens zijn getrouwd op 4 juli 1951, op de verjaardag van mijnheer Krens, in de Javastraat in Den Haag.

IMG 8187Mevrouw Krens-Beukers is geboren in Utrecht maar de familie is al snel in Den Haag komen wonen. Mijnheer en mevrouw waren buren. Mevrouw en de zus van mijnheer waren al snel vriendinnen, zo leerden zij elkaar kennen. Mijnheer is inmiddels 93 jaar en mevrouw is 91 jaar. Ze hebben 18 jaar op de Trekweg in Den Haag gewoond en ze hadden het daar prima naar hun zin. Daarna 5 jaar in Loosduinen, wat niet zo beviel en ze wonen sinds 1987 alweer met veel plezier in Zoetermeer waar ook de meeste kinderen zijn neergestreken.
Mijnheer Krens heeft 25 jaar gewerkt als cartonage arbeider bij Plasticarto in Den Haag. Mevrouw Krens heeft vanaf haar 14de een aantal jaren gewerkt als dienstmeisje en is daarna nog actief geweest in een wasserij. Ze doen nog veel samen en proberen mee te doen aan de activiteiten in Verzorgingstehuis de Morgenster. Sjoelen en zingen zijn een paar van de gezamenlijke activiteiten. Breien en kaartenborduren vind mevrouw erg leuk.Mijnheer wou ook graag meedoen met kaartenborduren maar het was een damesclubje zodat er niets anders overbleef dan het lezen van een goed boek.
Als het weer het toelaat gaan ze nog regelmatig een stuk wandelen. Het nieuws en het weerbericht zijn dan ook de belangrijkste programma's op TV. Zondag 3 juli hebben ze de bruiloft gevierd met de familie. Het zorgcentrum had voor de familie zeer geslaagde een High Tea georganiseerd. Het bruidspaar heeft 5 kinderen, 10 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen.

 

-advertenties-

-goede doel-